Over ons

Over ons

De keuken wordt gerund door Karl Vandenbossche zelf. Na 4 jaar ervaring in 'The Lake' te Keerbergen en 25 jaar bij Miel van Kest te Tremelo draait hij deze keer in zijn eigen potten en pannen. 

Hij wordt bijgestaan door zijn rechterhand, Wim Verhulst. Hij begon zijn keukenervaring in Parthenon te Aarschot, ging verder in de Groene Klok te Haacht en de Golf in Keerbergen. Vervolgens belandde Wim in de keuken van Miel van Kest en een echte band ontstond tussen beide heren.

Samen zijn zij gepassioneerd door de keuken en doen alles om de klanten te behagen.

Ons gezellig restaurant beschikt over 50 zitplaatsen op het gelijkvloers. Op de verdieping kunnen er 20 personen vertoeven en ons zuiders dakterras telt plaats voor nogmaals 50 personen. De veranda is geschikt voor workshops, familiefeestjes of vergaderruimte. Recepties, bedrijfsevents, barbecue, walking diner, babyborrels, lentefeesten, communiefeesten, trouwfeesten, familiefeesten... alles is bespreekbaar.

Ontdek en geniet van onze rijke kaart met haar internationale smaken en gevarieerde suggesties. 

Over ons

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x